Român, OMORÂT de carabinieri în Italia. L-au împușcat în piept de la mică distanță

Un român de 53 de ani a fost ucis cu un foc de armă de carabinieri. Totul s-a întâmplat vineri noaptea într-o localitate din regiunea Piemont. 

Românul s-a stins din viață noaptea trecută după ce a fost transportat de urgență la spitalul Ponderano, în Quaregna Cerreto.

Din primele informații se pare că vecinii au chemat inițial poliția pentru că bărbatul băuse alcool și voia să se sinucidă.

Carabinierii din Cossato au fost alertați și au ajuns în scurt timp la sesizare. În momentul în care au ajuns la adresă, bărbatul avea un cuțit în mână și spunea că vrea să se sinucidă. Detaliile incidentului sunt deocamdată la nivel de surse, citate de presa italiană.

Potrivit sursei citate, în cele din urmă bărbatul a devenit tot mai recalcitrant, iar carabinierii au încercat să-l imobilizeze dându-i cu spray de piper în ochi, dar fără nici un rezultat. Sprayul nu a făcut nimic altceva decât să-l enerveze și mai tare pe individul care consumase mult alcool. A ieșit o încăierare generală, iar unul din carabinieri a scos pistolul și l-a împușcat pe român în piept, de la scurtă distanță.

Din câte se pare românul locuia singur într-un apartament din Bella. Carabinierii nu au fost răniți, având doar câteva vânătăi rezultate ca urmare a încăierării.

În acest moment a fost declanșată o anchetă pentru a se elucida în ce condiții a murit românul, iar dacă omul legii a folosit arma în mod justificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here