Italia. Fetiță româncă de 7 ani, jucăria sexuală a unui pensionar de 74 de ani. Mama ei o lăsa în grija „bunicului“ cât lipsea

Coșmar pentru o fetiță româncă de 7 ani, în absența mamei ei. Femeia o lăsa pe micuță în grija unui vârstnic de 74 de ani. Nici prin cap nu i-ar fi trecut că  „bunicul“ o transformă pe fiica sa în obiectul fanteziilor lui sexuale. Adevărul a ieșit la iveală când micuța nu mai suporta să fie atinsă de nimeni.

Un pensionar din Lusciano, în vârstă de 74 de ani, ar fi abuzat de o fetiță de șapte ani pe care mama sa, o prietenă de familie româncă, i-a încredințat-o în timpul unor absențe. Bărbatul a fost arestat de carabinieri și dus la închisoare prin ordinul Gip al Curții din Napoli de Nord.

Faptele ar fi continuat din 2019 până în urmă cu puțin timp. Ancheta, coordonată de Parchetul Napoli Nord, a fost inițiată de mama copilului, care s-a adresat carabinierilor după ce fiica sa i-a făcut mărturisiri cutremurătoare. Fata a povestit cume bătrânul prieten al mamei sale a forțat-o să se supună „jocurilor” de natură sexuală, ceea ce nu-i plăcea.

Înainte de a se deschide mamei sale, copilul a manifestat stări de nervozitate și comportamente speciale în perioada în care a fost abuzată; mama le-a spus poliției că fetița se trezea cu un tresărit în toiul nopții, dormea puțin și nu se lăsa atinsă.

Când au început investigațiile, copilul a fost consiliat de un psiholog, care a permis carabinierilor să reconstruiască povestea, iar apoi să găsească alte probe care să permită procurorului să solicite și să obțină arestarea bunicului în vârstă de 74 de ani pentru investigații preliminare, potrivit Caserta News.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here