Primele explicații și regrete ale bărbatului care a trântit un copil la pământ, în Hunedoara (surse)

Bărbatul care a trântit un copil la pământ, într-un loc de joacă din Hunedoara, a recunoscut fapta și susține că are probleme cu nervii. Regretele, însă, nu-l vor scăpa de dosarul penal deschis pentru infracțiuni de loviri sau alte violențe și violență în familie.

Copilul, internat în spital cu fractură de craniu

 • Bărbatul în vârstă de 29 de ani va cere, cel mai probabil, un consult psihiatric, au aflat sursele Observator.
 • Bărbatul care a trântit un copil de 13 ani la pământ, în plină zi, într-un loc de joacă din Hunedoara, ar fi spus în fața anchetatorilor că a avut un acces de furie, pe fondul problemelor cu nervii.
 • Acesta ar fi precizat că se enervează repede și reacționează rău, dar că nu a apelat niciodată la ajutorul unui specialist. Potrivit surselor Observator, acesta ar putea cere un consult psihiatric, la sfatul avocatului.

  Citeste si : PETIȚIE: Închisoare pe VIAȚĂ pentru bărbatul care a dat de pâmânt cu un copil. Aproape 30.000 de semnături deja

   

 • Copilul trântit la pământ de unchiul său are fractură de craniu, însă starea sa de sănătate este stabilă. Medicii sunt totuși îngrijoraţi că se poate produce un hematom subdural, care ar putea produce leziuni grave sau chiar decesul.Iniţial, se credea că băiatul va fi transferat la Spitalul Judeţean la Neurochirurgie din Timişoara, însă medicii au decis ca el să fie tratat la Deva.

  „Fractura de craniu este o problemă medicală majoră, în sensul că oricând se poate produce un hematom subdural, care poate să se complice cu compresie pe emisfere cerebrale, să producă leziuni grave. Un hematom subdural care compresează creierul poate să ducă la deces, dacă nu se rezolvă în timp util”, a explicat dr. Tănase Popa, medic primar UPU SMURD Deva.

 • Mama copilului, afectată de incident: „Nu trebuie să faci aşa ceva”

  Mama copilului care a fost agresat de unchiul său, într-un loc de joacă din Hunedoara, a recunoscut că a fost afectată de incident. Femeia susţine că agresorul obişnuia să îşi lovească şi soţia, care acum este din nou însărcinată.

  „Eu l-am întrebat (n.r. pe copil) dacă îl doare ceva şi mi-a spus: atâta mami mă doare spatele. Din câte am auzit, el e la pârnaie. Este bărbatul soră-mii. Pe soră mea a bătut-o, dar asta e treaba lor. Eu zic de copil că s-a dus în parc, s-a certat cu vărul său şi de acolo a pornit tot. Copilul mi-a zis că nu mai ştie nimic că s-a trezit la spital. Acum am dat declaraţie şi poliţia a spus că în funcţie de cum se simte copilul şi mergem în judecată. Aştept să iasă tatăl lui de la lucru şi să mergem la spital”, a mărturisit femeia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here