VIDEO-Româncă bătută cu parul de copiii săi minori, spre amuzamentul tatălui. Totul a fost transmis LIVE pe Facebook

Doi copii au fost filmați în timp ce își bat mama, chiar la îndemnul și spre amuzamentul tatălui. Toată întâmplarea a fost filmată cu telefonul mobil și transmisă pe Facebook. 

În imaginile postate pe Facebook se poate observa cum unul dintre copii își lovește mama cu un par, fără să realizeze consecințele. La un moment dat femeia lovită în cap începe să plângă. Atunci copilul schimbă parul cu o nuia și o lovește peste față. Toată scena se petrece sub supravegherea tatălui care se amuză copios.

„Mama: Stai cuminte! Nu mai da!

Tatăl: Îi trece!

Copil: Adu-mi nuiaua, adu-mi nuiaua!

Mama: Mi-a spart capul!

Tată: Aoleu, curge sânge!”, se aude pe filmare.

VIDEO

Cazul mamei bătute de copiii săi a ajuns și în atenția poliției

 

Poliţiştii vrânceni s-au autosesizat după ce o femeie de 41 de ani, din localitatea Jitia, ar fi fost bătută de concubinul aflat în stare de ebrietate şi de copiii săi minori, de 8 şi 11 ani, instigaţi de bărbat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

La data de 28 ianuarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în seara zilei de 26 ianuarie, o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comuna Jitia, ar fi fost lovită de către concubinul său, un bărbat de 50 de ani. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului împreună cu lucrători din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, iar din cercetările preliminare a reieşit faptul că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul i-ar fi instigat şi pe cei doi minori ai săi, de 8, respectiv 11 ani, să exercite acte de violenţă asupra femeii”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, toată întâmplarea ar fi fost filmată cu telefonul mobil de fiica mai mare a cuplului. Femeia ar fi fost lovită cu nuiaua, dar şi cu obiecte de vestimentaţie şi alte obiecte casnice.

În urma verificărilor efectuate, cei trei copii şi mama acestora au fost internaţi într-un centru maternal.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, iar bărbatul de 50 ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here