Tânără GRAVIDĂ care vindea GHIOCEI, ÎNCĂTUȘATĂ cu FORȚA: „Se vede eroismul pentru stoparea infracțiunii grave!”

Un polițist din București a fost filmat în timp ce bruschează o tânără care ar fi fost prinsă în timp ce vindea ilegal ghiocei.

Întreaga scenă a fost filmată de un martor şi postată pe reţelele de socializare. Din imagini se vede cum poliţistul încearcă să-i pună cătușele tinerei care țipă să fie lăsată în pace.

Cel care a filmat întreaga scenă spune că adolescenta era gravidă.

„După ce polițiștii comunitari au eradicat fenomenul bătrânelor „traficante” de verdeturi, a venit rândul bravilor polițiști ai Secției 2 Poliție sa intervină în forță în cazul unei minore gravide care își câștigă existența din vânzarea florilor in intersecțiile aglomerate ale capitalei.

Se vede in filmarea alaturata eroismul cu care cei doi agenți de poliție intervin pentru stoparea acestei „infractiuni” deosebit de grave, pentru ca viata in minunata noastră „metropola” sa isi reia cursul firesc.

Va intreb pe dumneavoastra, daca acel agent de poliție a avut nevoie de aprox 1min si 30 sec sa încatușeze o minoră, ce facem daca se confruntă cu adevărați infractori?

In urma acestei acțiuni așa zișii polițiști au reușit urmatoarele performanțe:

– au procedat la confiscarea unui număr de 15 cosulete cu ghiocei „de contrabanda”,

– au încătusat si au condus la sediul Secției 2 Poliție 3 minori (două fete și un baiat) care au fost agresați fizic si verbal de către acești bravi apărători ai legii.

Ma intreb oare dupa ce vedeți aceste imagini va simțiți în siguranță și aveți încredere???”, a scris românul pe rețelele sociale.

ATENȚIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here