VIDEO | Româncă arestată în Italia, a distrus un bancomat cu ciocanul

O femeie româncă, în vârstă de circa 50 de ani și rezidentă în localitatea italiană Biancavilla, din provincia siciliană Catania, a distrus în seara zilei de luni, 1 februarie 2021, un bancomat al băncii Unicredit situat pe via Vittorio Emanuele. Carabinierii, care se aflau în zonă, au intervenit imediat și au pus-o sub arest pe conaționala noastră.

Bancomatul distrus de femeia româncă. Foto: MeridioNews.it

Potrivit publicației Corriere Etneo, femeia a fost surprinsă de forțele de ordine în jurul orei 20:00 de ieri seară, în timp ce lovea cu un ciocan bancomatul Unicredit și s-au gândit imediat că avea loc un furt. În urma percheziției, militarii au găsit asupra ei și o foarfecă, mai precizează sursa citată. Agresoarea se pare că a lovit cu ciocanul și ușa de sticlă de la intrarea în bancă, așa cum se poate observa din imaginea de mai jos.

– Continuarea articolului după publicitate –
Femeia româncă a lovit cu ciocanul și ușa sucursalei Unicredit. Foto: MeridioNews.it

Nu este clar încă motivul care a împins-o să recurgă la un astfel de gest, dar carabinierii au fost nevoiți să o pună sub arest cu acuzația de tentativă de furt. Femeia nu a opus, însă, rezistență în fața carabinierilor, în timpul percheziției și arestului, fiind condusă apoi la cazarmă pentru interogatoriu.

Anchetatorii au preluat, de asemenea, și înregistrările de pe camerele video de supraveghere de la bancă pentru a înțelege mai bine gestul și intențiile conaționalei noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here