Tânăr român, spânzurat în direct pe Facebook. O fetiță de 6 ani, a nimănui: Mama a plecat în Anglia și a abandonat-o la orfelinat

Un tânăr român, care lucra ca cioban, a luat o funie, a agățat-o de o grindă și s-a spânzurat, transmițând live, pe Facebook, gestul său nebunesc. Bărbatul de 33 de ani a lăsat în urmă o fetiță de 6 ani, pe care propria mamă a abandonat-o într-un orfelinat.

Tânărul a luat funie, a dat-o după o grindă și s-a spânzurat făcând live pe Facebook. Apropiații lui au sunat proprietarul stânii unde lucra băiatul, în comuna ieșeană Ion Neculce, iar acesta a mers rapid la locul respectiv și a tăiat funia, însă tânărul era deja mort. Incidentul a avut loc joia trecută.

Bărbatul avea o fetiță în vârstă de șase ani ce a fost abandonată de mama sa la Protecția Copilului Iași în 2017. La proces, bărbatul a fost de acord să-și dea fiica spre adopție. Acesta a început să se simtă vinovat pentru ceea ce a făcut și a decis să se sinucidă în direct pe Facebook.

Cel care a încercat să-l salveze a fost chiar proprietarul stânii, dar a fost prea târziu. Un medic sosit la fața locului a efectuat protocolul de  resuscitare timp de 30 de minute, dar acesta a murit.

Mama fetei se află în Marea Britanie și a fost contactată pentru a putea începe procesul de adopție al copilului, potrivit Ziarul de Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here