Spania. Opt bărbați mascați au atacat o fermă și l-au bătut cu bestialitate pe proprietar. „După accent, păreau români”

Polițiștii spanioli investighează atacul violent care a avut loc la o fermă de la periferia orașului Osuna, unde opt tâlhari mascați l-au bătut cu bestialitate pe proprietar. 

Agenții Gărzii Civilă investighează ce s-a întâmplat pe 30 ianuarie, într-o fermă de la periferia orașului Osuna (Andaluzia), lângă drumul care duce la El Saucejo.

Potrivit publicației La Voz de Cadiz, în jurul orei 21.00, opt persoane mascate au intrat cu forța și l-au agresat pe proprietar. În casă se mai afla și soția acestuia, iar femeia a ajuns ulterior la spital suferind un atac de panică.

„După accent, păreau români”

 

Potrivit victimelor, cei opt tâlhari au venit cu două mașini, dintre care una era un Renault Megane roșu. Cei doi soți le-au declarat agenților că accentul bandiților le-a dat impresia că ar putea fi cetățeni români, cu excepția unuia dintre ei care era spaniol. Mai mult, se pare că aceștia purtau arme de calibru mic.

Cu ultimele puteri, proprietarul fermei a fost cel care a cerut ajutorul poliției.

Deocamdată, nu au fost dezvăluite alte detalii, Garda Civilă confirmând că a fost deschisă o anchetă pentru o infracțiune de jaf într-o casă locuită. Bărbatul agresat a încasat mai multe lovituri în zona capului, iar acum se află la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here