VIDEO. Momentul în care un interlop român este împușcat în cap, în SUA. Cine a fost Aly Sadoveanu și cine l-a executat

Execuție în stil mafiot între interlopi români peste ocean. Un bărbat din Buzău urmărit internațional pentru o condamnare de 6 ani a fost împușcat în cap.

Presa locală din Buzău scrie că principalul suspect al autorităților americane este tot un român care ar fi plecat în SUA acum 10 ani și care, după asasinat, ar fi fugit în Mexic. Incidentul a fost surprins de o cameră video.

Imaginile au un puternic impact emoțional.

Execuția a avut loc în zona Los Angeles, în plină zi, după cum arată imaginile surprinse de o cameră de supraveghere. Victima, surprinsă din spate de obiectivul camerei, discută prin gard cu un grup de bărbați. Potrivit informațiilor strânse până acum de autoritățile din Statele Unite care investighează asasinatul, bărbatul ucis este buzoianul Aurel Trandafir, zis Aly Sadoveanu (foto), căutat încă din 2018 de autoritățile de la București pentru o condamnare cu executare. După gard, cu pistolul în mână, ar fi fost Florin Andronache, zis Americanu, scrie presa locală din Buzău, de unde a plecat bărbatul acum 10 ani cu destinația Statele Unite ale Americii.

aly-sadoveanu
Aly Sadoveanu Foto: Facebook

Camera de supraveghere surprinde câteva secunde de discuții aprinse, după care bărbatul din spatele gardului, care are fața acoperită cu o mască neagră, scoate arma și lovește peste față victima. Discuția pare să continue, apoi se aude primul foc de armă. Cadrele surprinse arată că asasinul continuă să tragă, deși victima se prăbușește la pământ, apoi fuge de la fața locului.

Victima era plecată în Statele Unite încă din 2018, după o condamnare dictată de instanțele din România de 6 ani și 4 luni de închisoare, pentru tâlhărie. Anterior, era cunoscut drept lider al clanului Sadoveanu, care controla zona Chitila din Ilfov. Presa locală din Buzău scrie că s-ar fi asociat acolo cu o grupare mafiotă și de aici și execuția căreia i-a căzut victimă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here