Cinci interlopi au bătut crunt un notar chiar în biroul acestuia. Judecătoria Timişoara lasă liberi patru dintre ei

Un notar din Timişoara a fost bătut crunt de cinci interlopi în biroul său din centrul oraşului, informează Pressalert.ro. Agresorii nu s-au mulţumit doar să îl bată pe Viorel Panduru, notarul în cauză, dar au lovit-o cu pumnul şi pe secretara acestuia, ameninţând-o că îi taie gâtul dacă sună la Poliţie.

„M-am trezit cu ei în birou. Erau vreo cinci sau şase. Erau nemulţumiţi de onorariile de la nişte promisiuni de vânzare-cumpărare. Au început să mă lovească, să mă ameninţe că mă omoară, iar apoi unul dintre ei m-a lovit din spate, iar altul din faţă, de mai multe ori. Au spart tot biroul. Cel care m-a lovit cel mai mult a luat şi ştampila, iar unul dintre ei a dus-o înapoi”, a declarat pentru sursa citată notarul căzut victimă.

O parte dintre cei implicaţi în scandal au reuşit să fugă până la sosirea poliţiei şi jandarmeriei. Notarul a fost dus imediat la Spitalul de Urgenţă unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fiind cusut în zona unui ochi.

Deşi secretara notarului a relatat că în momentul în care a intrat în biroul acestuia, omul era căzut şi era lovit de toţi cei care intraseră, agresorii au susţinut la unison că singurul care l-ar fi lovit de câteva ori cu pumnul este cel mai tânăr dintre ei după cum s-ar părea, inclusiv tatăl acestuia aruncând toată vina asupra fiului său. Luptătorul K1 a susţinut că el, de fapt, l-a apărat pe notar de agresorul care a fost foarte greu de stăpânit şi a negat că l-ar fi lovit.

Cu toate că agresorii au fost în număr de cinci, printre aceştia fiind şi luptătorul de K1 Adrian Mitu, după audieri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara (PJT) au decis că doar unul singur dintre aceştia să fie reţinut. Este vorba despre Ionuţ Răceanu, reţinut pentru ultraj şi loviri sau alte violenţe, şi în cazul căruia s-a decis plasarea în arest la domiciliu. Decizia nu este definitivă putând fi atacată cu contestaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here