VIDEO. Momentul în care doi tineri fură telefonul victimei unui accident, în Teleorman. Poliția se afla la câțiva metri distanță

Camerele video ale jurnaliștilor aflați, joi seară, la locul unui accident de circulație grav petrecut în Teleorman au surprins momentul în care doi tineri fură telefonul uneia din victime, proiectat în afara autoturismului după impactul puternic.

Aparent, cei doi erau curioși să vadă ce s-a întâmplat, dar au profitat de faptul că polițiștii erau ocupați cu ancheta la fața locului, au ridicat telefonul pe care l-au zărit în iarbă, apoi au părăsit zona, potrivit Impact News 24.

VEZI momentul la 0:25:

O mașină în care se aflau patru tineri – doi băieți și două fete – s-a răsturnat joi seara pe câmp, în localitatea Lăceni din Teleorman. Accidentul i-a proiectat pe cei patru tineri în afara mașinii și la fel s-a întâmplat și cu bunurile lor.

Cei patru, toți cu vârste în jur de 20 de ani, au fost grav răniți și au fost duși la spital.

Potrivit sursei citate, obiectele celor patru – genți, telefoane – erau împrăștiate pe zeci de metri în jurul mașinii, iar cei doi „martori” au profitat de această situație și și-au însuțit telefonul, fiind prea puțini deranjați că zona era intens luminată și jurnaliștii filmau locul accidentului.

Editor : D.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here