EXPLOZIE puternică în Madrid: Clădire distrusă în totalitate. Cel puțin 3 MORȚI. UPDATE

IMAGINI LIVE. Explozie uriașă în centrul Madridului. Un bloc a fost aproape distrus și trei oameni au murit

explozie madrid captura

O explozie puternică s-a produs în centrul Madridului, un bloc de locuințe fiind aproape distrus, conform imaginilor postate de spanioli pe rețelele sociale. Autoritățile au anunțat că trei oameni au murit, o persoană este dispărută și mai multe rănite.

UPDATE 18:30 – Trei persoane au murit, iar una este dispărută în urma exploziei produse miercuri în oraşul Madrid, anunţă José Manuel Franco, reprezentantul Guvernului Spaniei în comunitatea regională Madrid, conform postului TVE şi cotidianului El Pais.

„Gândurile noastre sunt la rudele persoanelor decedate sau rănite”, a declarat, la rândul său, premierul Spaniei, Pedro Sanchez.

Alte opt persoane au fost rănite în explozie, una fiind în stare critică.

UPDATE 17:30 Pompierii spun că cel puțin două persoane au murit în urma exploziei, în timp ce sunt rezervați cu privire la motivul deflagrației, potrivit El Pais.

Primarul Madridului, însă, José Luis Martínez Almeida, a făcut o „evaluare preliminară” în zona exploziei și a spus că explozia ar avea drept cauză o scurgere de gaz.

Explozia a aruncat în aer cele patru etaje superioare ale clădirii.

Știrea inițială:

O explozie puternică s-a produs în centrul Madridului, un bloc de locuințe fiind aproape distrus, conform imaginilor postate de spanioli pe rețelele sociale.

Nu se cunoaște deocamdată dacă există victime și nici ce anume a produs explozia.

Clădirea se află în vecinătatea unui cămin de bătrâni și a unei biserici.

Autoritățile de la Madrid au anunțat că cel puțin patru etaje ale clădirii au fost afectate și că au fost evacuate persoanele care se aflau în interior.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here