Italia. El este românul, mort în accidentul rutier grav. Soția și trei copii minori, răniți. Familia se întorcea de la biserică

O familie de români a fost implicată într-un grav accident rutier rutier, produs, duminică, 17  ianuarie, la Alcamo, în provincia Trapani (Sicilia). Victima avea 40 de ani, era român și locuia în Paceco, o comună în Provincia Trapani. Familia de români se întorcea de la slujbă, de la biserica ortodoxă de la Alcamo și se îndrepta către casă.

Accidentul a avut loc în zona joncțiunii Alcamo care face legătura cu autostrada A-29 Palermo-Mazara del Vallo. Familia de români se întorcea de la biserica din Alcamo, unde a participat la slujba ortodoxă.

Tatăl, Gabriel Fasie, rezident în Paceco, a decedat pe loc, iar soția și cei trei copii cu vârsta de 10, 7 și, respectiv, un an, au fost răniți.

Autoturismul în care se afla familia de români se înrdepta spre Paceco. În zona joncțiunii care face legătura cu autostrada A-29 mașina românilor  s-a izbit frontal cu un Peugeot condus de o femeie, care era singură în mașină, relatează tp24.it.

Tatăl român în vârstă de 40 de ani și-a pierdut viața, iar mama și cei trei copii au fost răniți. Polițiștii spun că unul dintre cei doi șoferi ar fi pierdut controlul volanului, din cauza suprafeței umede a carosabilului. La locul accidentului s-au prezentat agenții de poliție, pompierii și echipajele sanitare de la 118.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here