Diana Șoșoacă a dezvăluit care este cauza reală a decesului lui Bogdan Stanoevici

Diana Șoșoacă, senatoare AUR, a anunțat, joi seara, la România TV, că fostul ministru Bogdan Stanoevici a murit în urma unui infarct, potrivit raportului făcut de Medicina Legală.

”El a murit de infarct. O să vedeți mâine certificatul de deces, îl va da publicității familia.”, a spus Diana Șoșoacă.

Actorul Bogdan Stanoevici a murit marţi dimineaţă, la vârsta de 62 de ani. El fusese internat în decembrie la Spitalul „Sf. Pantelimon”, ulterior fiind transferat la Institutul „C. C. Iliescu”.

Monica Pop, despre decesul lui Bogdan Stanoevici: „El nu a vorbit niciodată despre asta!“

Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, a vorbit despre decesul actorului Bogdan Stanoevici.

Monica Pop a declarat că Bogdan Stanoevici avea niște comorbidități despre care nu a vorbit niciodată și acestea ar fi pus „un umăr foarte serios la agravarea stării lui generale“.

„Eu am ținut legătura cu medicii de la Pantelimon, știu ce s-a întâmplat și la Fundeni, acolo unde să știți că este foarte curat și eu nu am știință ca el să fi contractat altă bacterie. Într-adevăr, la începutul internării, de la Pantelimon, a avut o bacterie digestivă, probabil luată din spital, dar care s-a vindecat repede, s-a negativat repede, s-a negativat de COVID în 8 decembrie și din păcate, din cauza unor afecțiuni preexistente despre care nu vorbea niciodată, și-a pierdut funcționalitatea pulmonară, adică plămânii au fost foarte grav afectați de COVID“, a declarat Monica Pop.

Monica Pop: „Comorbiditățile au pus un umăr foarte serios la agravarea stării lui generale!“

Managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală susține că Bogdan Stanoevici nu ar fi vrut să meargă la Insititutul „Matei Balș“, decizia fiind luată de apropiați ai actorului.

„Medicii au făcut absolut tot ceea ce puteau să facă și în momentul în care și-au dat seama că-i depășește, au făcut ei, la propunerea lor, l-au transferat acolo unde au considerat că are o șansă. Să știți un lucru, a existat la început dorința foarte apropiaților lui să meargă la Balș și el nu a vrut! Ăsta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon.

Am spus prietenilor mei: Dacă se salvează Bogdan, este efectiv una dintre minunile medicale ale lumii! Vă mai spun încă o dată, el nu a vorbit niciodată despre comorbiditățile lui! Comorbiditățile au pus un umăr foarte serios la agravarea stării lui generale! Majoritatea afecțiunilor erau pulmonare, iar boala asta care știm că atacă respirator… a dus la asta”, a mai spus Monica Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here