Tânără româncă, studentă la Medicină, găsită decedată într-o pădure

O tânără de 22 de ani, studentă la Facultatea de Medicină, a fost găsită, vineri după-amiaza, decedată în pădurea de lângă pârtia de schi aflată la marginea municipiului Iaşi.

Părinţii tinerei au raportat dispariţia în cursul zilei de vineri. Fata era studentă în anul V la Medicină și, aseară, le-a spus apropiaților că pleacă să tragă la xerox niște cursuri pentru facultate. Tânăra era din Iași, locuia în zona Țicău, și nu avea iubit, potrivit tatălui ei. Potrivit unor informați neoficiale, ea avea rude care lucrează în poliție și în zona structurilor de informații.

„Astăzi, în jurul orei 15.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi prin 112 de către o persoană despre faptul că a găsit o tânără decedată, pe care o cunoaşte şi care i-a transmis anterior locul în care se deplasează. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul tinerei. De asemenea, a fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. Părinţii tinerei au sesizat dispariţia, astăzi, 8 ianuarie, în jurul orei 15,00″, se menţionează într-o informare a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, citează Agerpres.

La baza pârtiei a fost găsită o mașină cu un geam spart. Nu e clar în acest moment dacă acest lucru are legătură cu decesul studentei. Surse din rândul anchetatorilor susţin că tânăra nu a mai fost văzută de joi seara, când a spus că pleacă să xerocopieze cursuri. Ea ar fi fost găsită spânzurată cu un colier de plastic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here