Cumpănaşu acuzat de corupere de minori. Cine a depus plângere penală împotriva lui

Mama unei tinere a depus, joi, plângere penală împotriva lui Alexandru Cumpănaşu pentru corupere de minori, a anunţat Digi24.

Femeia a fost la Secţia 16 de Poliţie din Capitală unde l-a reclamat pe Cumpănaşu că i-a sedus fiinca în perioada în care aceasta era minoră. Dealftel, în spaţiul public au apărut anumite înregistrări cu discuţii purtate de Alexandru Cumpănaşu în care acesta îi spune fetei la un moment că o iubeşte.

Potrivit sursei citate, Cumpănaşu s-a apărat în spaţiul public afirmând că, de fapt, înregistrarea ar fi fost făcută intenţionat sub acea formă şi cu ştiinţa mamei fetei.

Reamintim că fostul candidat la preşedinţie, Alexandru Cumpănaşu, este acuzat că a purtat mai multe discuţii cu tentă sexuală cu eleve minore. În spaţiul public a ieşit chiar mărturia uneia care îl acuză că i-a propus să facă sex în trei, cu el şi cu soţia lui.

În ultima vreme, fostul candidat la prezidenţiale s-a „remarcat” printr-o activitate „febrilă” pe TikTok, unde nu doar că incită elevii la revoltă contra profesorilor, dar câştigă şi sume frumoase de pe urma discuţiilor cu adolescenţii.

Mai mult, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 au început urmărirea penală in rem pentru incitare la ură sau discriminare în legătură cu mai multe postări publicate de Alexandru Cumpănaşu pe reţeaua chineză TikTok.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here