Corpul unei femei decedate a zăcut pe jos în curtea spitalului timp de două ore

O femeie în vârstă de 61 de ani a murit în curtea Spitalului Judeţean Botoşani. Trupul neînsufleţit al acesteia a fost găsit la mai bine de două ore de la deces, fără ca cineva din cadrul celui mai mare spital din Botoşani să se sesizeze, informează Monitorul de Botoşani.

Potrivit sursei citate, întâmplarea şocantă a ieşit la iveală după ce soţul femeii l-ar fi rugat pe şoferul unui autovehicul aflat în parcarea unităţii sanitare să îl ajute să îşi ducă soţia acasă.

„M-a abordat să mă roage să îl ajut să îşi ducă soţia acasă. L-am întrebat unde era şi dacă poate merge pe picioarele ei, iar el, ezitând un pic, mi-a spus că e moartă şi să îl ajut să o ducă acasă. Am rămas blocat. Nu ştiam dacă e o glumă. M-a dus şi mi-a arătat-o, după staţia de oxigen, era acoperită cu câteva pături. Nu m-am apropiat mai mult, dar am mers la spital şi am anunţat personalul, gardienii, chiar şi pe cineva de la ambulanţă”, a povestit şoferul.

Bărbatul afirmă că a durat în jur de o oră până ce un asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, nicidecum vreun angajat al spitalului, să apeleze la 112. Asistentul adusese un caz la Urgenţe şi când şoferul i-a povestit despre femeia acoperită cu o pătură, a fost întrebat dacă poate să verifice ce era cu ea. Ambulanţierul a constatat că femeia era decedată de mai mult timp şi a apelat Poliţia, iar un echipaj de criminalişti a ajuns la faţa locului.

În tot acest timp, soţul femeii căuta ajutor pentru a o duce pe aceasta „acasă”, deşi cei doi erau cunoscuţi ca făcându-şi veacul în curtea unităţii sanitare, pe lângă clădirile adiacente.

Articolul complet aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here