Ani grei de închisoare pentru interlopul care a bătut un medic din Galați. Magistraţii au decis – VIDEO

Ali Cristi Ionel (24 de ani), un interlop cunoscut sub porecla de Cristi Spaidăr, l-a agresat pe medic după ce acesta i-a cerut să părăsească cabinetul unde o consulta pe iubita să. Ulterior, tânărul a înjunghiat un taximetrist. El este cercetat şi pentru trafic de persoane şi proxenetism.

Un interlop care a bătut un medic din Galați a primit ani grei de închisoare. Cristi Spaidăr, pe numele lui real Ali Cristi Ionel domiciliat în judeţul Galaţi a agresat un medic în propriul cabinet după ce în prealabil doctorul îi ceruse să părăsească locația.

După intamplae, bărbatul a înjunghiat un taximetrist. Acesta nu este singurul dosar în care este cercetat. Sunt mai multe dosare pe rolul instanţelor judecătorești printre care trafic de persoane şi proxenitism.

6 ani şi 9 luni de închisoare pentru interlopul Cristi Spaidăr

Interlopul domiciliat în Galați a fost condamnat la 6 ani de 9 luni de închisoare pentru tentativa de omor și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Dosarul în care a fost anchetat interlopul Cristi Spaidăr a avut două spețe. Judecătorii au trebuit să analizeze o speță de tentativă de omor după ce interlopul a înjunghiat un taximetrist dar şi tulburarea liniştii publice și alte violențe pentru conflictul cu medicul ginecolog Ioan Costache Botezatu. Magistraţii au dispus încetarea procesului penal pornit de la plângerea înaintată de medic și l-au condamnat pe făptaş pentru tulburarea liniştii publice la 1 an și 3 luni de închisoare. S-a ajung la această perioata totală de detenție după cele două pedepse au fost contopite.

Incidentul s-a produs pe data de 20 februarie 2019 atunci când în cabinetul medical al medicului ginecolog menţionat mai sus s-a prezentat interlopul alături de partenera sa. În pofida faptului că acesta nu avea programare, medicul Ioan Costache Botezatu a decis să o consulte pe parteneră pentru că se temea să nu fie un caz de urgență medicală. Bărbatul a insistat să fie de față în momentul în care doctorul o consultă pe tânăra. Acesta a acceptat.

Începutul calvarului pentru medicul ginecolog care a fost bătut de interlop

În cabinet, medicul a fost supus de bărbat la un adevărat tir de întrebări despre consult, motiv pentru care, agasat, l-a rugată să părăsească încăperea şi să-l lase să continue procedurile conform standardelor. Tânărul a refuzat şi a început să-i adreseze medicului injurii, moment în care dr. Botezatu a ieşit pe hol şi a cerut asistentei să sune la Poliţie. Acest lucru l-a înfuriat la culme pe bărbat, care l-a îmbrâncit violent pe medic, acesta căzând şi lovindu-se cu capul de un birou, scriu jurnaliştii de la adevărul.ro

Ulterior, medicul a postat pe Facebook imagini în care se vede cum este bruscat, precizând că nu se teme de agresor. „Postarea este un strigăt despre comportamentul multor pacienţi, ajungându-se şi la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă, ci revoltă”, scria la acel moment doctorul, anunţând că a depus plângere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here