Şoşoacă, „doamna de fier a României”, îl avertizează pe miliardarul Soros: Cu mine ai luptă grea, pentru că nu te înghit

Senatorul formaţiunii AUR Diana Şoşoacă a afirmat, într-un interviu acordat pentru România TV, că în spatele multor atacuri media a căror ţintă directă a fost, s-ar afla miliardarul George Soros. Mai mult, senatoarea îl avertizează pe Soros că va avea „o luptă grea” cu ea, căci nu degeaba i s-a spus că ar fi „doamna de fier a României”.

„Uitaţi-vă cum te atacă presa, câţi pot să reziste la atacurile pe care le-am avut eu? Pentru că sunt fără precedent, fără precedent. Ca să aflu acum că inclusiv domnul Soros este în spatele unor acţiuni. Îmi pare rău, domnule Soros, dar cu mine ai luptă grea, pentru că nu te suport, nu te înghit şi îţi spun că o să ai… deci nu!. De-aia mi-au şi zis ‘doamna de fier a României’ – aşa mi-a zis Adriana Bahmuţeanu”, a declarat Şoşoacă.

Mai mult, avocata avertizează că „o să avem grave probleme” cu Soros şi speră chiar să se întâlnească cu acesta într-una din vizitele pe care, susţine Şoşoacă, miliardarul le-ar face în România ca să dea „ordine directe”.

„Da, deci cu Soros chiar o să avem grave probleme. Poate ne şi întâlnim, domnule Soros, nicio problemă. […] Mai vine să dea ordine directe şi să îi mai tragă de urechi pe cei care nu îi ascultă… Da, deci campaniile iniţiate împotriva mea au foarte multe în spate pe domnul Soros. Atunci înţelegeţi de ce s-au reactivat şi înţeleg de ce într-adevăr sunt considerată un pericol pentru fosta dictatură şi actuala dictatură”, a mai susţinut Diana Şoşoacă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here