„Nişte oameni iresponsabili vor să umble la ADN şi să bage informaţii, să-l ataşeze pe om la telefon”

Actorul Dorel Vişan a susţinut, într-un interviu acordat Cluj24.ro, că “oameni iresponsabili” vor să modifice ADN-ul uman şi să îl “ataşeze pe om la telefon”, că virusul SARS-CoV-2 a fost creat în laborator, că vaccinul anti-Covid nu va opri pandemia şi că, în viitor, extratereştrii vor reveni pe Pământ pentru a “reface viaţa”.

“Se pare că societatea noastră, lumea noastră modernă, nişte oameni iresponsabili care se numesc savanţi, vor să umble la ADN şi să bage informaţii, să-l ataşeze pe om la telefon. Nici şcoală nu mai trebuie, că ţi-o bagă ei, electronic. Într-o seară înveţi patru limbi străine. Ei, dacă vor încerca, şi au încercat, asta e şi cu Covidul acesta, e foarte ciudată toată treaba asta.

Ai văzut că nimeni nu lucrează decât la efect, nimeni nu lucrează la cauză. Orice lucru şi orice fenomen – asta e legea fundamentală a naturii, a lui Dumnezeu – are o cauză. Dacă-i distrugi cauza, efectul se distruge singur. Nimeni nu întreabă ce-i cu Covidul ăsta, de unde vine? L-a scăpat accidental? Sau a vrut să-l scape? Cine l-a făcut? Din ce l-aţi făcut? De ce l-aţi făcut? Asta trebuie întrebat. Nu câte paturi să mai facă, cu oxigen”, a precizat Vişan.

De asemenea, binecunoscutul actor este sigur că virusul care provoacă boala Covid-19 a fost creat în laborator, că este “alimentat în continuare”, adăugând că vaccinul anti-Covid le va aduce unora zeci de miliarde, în timp ce “boala va merge mai departe”.

“După vaccinare, boala va merge mai departe. Pentru că ei au spus că vaccinul nu rezolvă. Doar măreşte imunitatea. Dar imunitatea poţi să ţi-o măreşti din alimentaţie, din ce bei, cum trăieşti etc”, a mai afirmat Dorel Vişan.

În plus, actorul a declarat că, potrivit afirmaţiilor făcute de unii savanţi, dacă se va umbla la ADN, “femeile Pământului se vor steriliza” în jurul anului 2035.

O altă teorie adusă în discuţie de actor este faptul că, în viitor, aşa cum “s-a întâmplat şi în alte epoci”, vor veni “străini” pentru a reface viaţa.

Întrebat dacă se referă la extratereştri, Vişan a răspuns:

“Extratereştrii. Deci, există viaţă şi în altă parte. Păi, nu vorbeşte Evanghelia, Geneza, la capitolul 6? Că lumea s-a amorţit pe pământ şi pământenii au făcut fete frumoase şi îngerii din cer, copiii Domnului, au văzut că fetele pământene sunt frumoase şi au coborât şi s-au culcat cu ele. Se crede că Venus, care s-a desprins abia cam acum 5.000 de ani, pe care n-au văzut-o tăbliţele astrologice indiene, care sunt cele mai perfecte… Tăbliţele astea le-au luat francezii şi nu ştiu ce s-a întâmplat cu ele, că au dispărut. În orice caz, nu se mai vorbeşte despre ele. Puteai să consideri un fenomen cu 2.500 de înainte, la fracţiune de secundă. Îţi dai seama ce civilizaţii erau?!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here