Protest în Piața Universității: „Redeschideți școala normală pentru copiii români!” (VIDEO)

Mai mulți români s-au adunat în această după-amiază pentru a protesta.

Oamenii care au ieșit în stradă vor redeschiderea școlilor pentru copii.

Protestul intitulat „Redeschideți școala normală pentru copiii români!” a fost organizat pe rețelele sociale. Aceștia susțin că „școala online nu mai este dorită de copiii și profesorii lor, întrucât calitatea actului educațional desfășurat în mediul virtual este precară”.

 

„Haideți cu toții!”

 

„Îi chemăm la acest manifest din zona educațională și pe toți profesorii care doresc să reintre în școlile normale începând cu data de 11 ianuarie, în ideea de a nu fi obligați să se vaccineze anti-Covid.

Împreună cu părinții copiilor care au fost privați de școala fizică, profesorii trebuie să facă front comun cu noi și să lupte în stradă pentru drepturile lor, în așa fel încât să reintrăm în normalitate în cel mai scurt timp.Iată că a venit momentul să milităm „împreună” pentru educația normală a copiilor și vă asigur că vom câștiga, ținând cont că în urmă cu 2 zile dl Sorin Campeanu, Ministrul Educației a declarat că ia în calcul foarte serios redeschiderea școlilor.

Iar dacă strada o va cere, atunci veți vedea că soarele va ieși și pe strada copiilor noștri.

Haideți cu toții în această duminică în Piața Universității începând cu ora 15.00 și împreună vom învinge, iar școlile se vor redeschide.

Nu de altceva, dar școala „normală” e esențială!

Libertate!”, au scris organizatorii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here