Şoşoacă: Nu ştiu dacă poporul român este pregătit să accepte o femeie preşedinte

Controversata senatoare AUR, Diana Şoşoacă, a susţinut, într-un interviu acordat postului România TV, cum mai mulţi oameni politici „au obligat-o” să intre în Parlament.”N-am sperat niciodată pentru că nu mi-am dorit. Am fost forţată de soţul meu, de Colceag, de Alexandru Stănilă, care m-au obligat şi de mulţi alţii. Mai toţi sunt bărbaţi care mă împingeau pe mine. 2020 a fost luptă, oricum de 20 şi ceva de ani m-am tot luptat şi m-am luptat şi în cei doi ani jumate când am fost în Guvern şi nu am avut cu cine să lucrez. (…) Poporul nu ştie câtă forţă are şi ţin să mulţumesc tuturor care au ieşit în stradă”, a declarat Diana Şoşoacă.

Cât despre o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale, senatoarea AUR nu exclude această variantă.
„Îmi aduc aminte că trebuie să ai grijă ce spui de Crăciun şi de 1 ianuarie că ţi se va întâmpla. Cred că dacă ar fi să fac pasul ăsta tot bărbaţii din jurul meu m-ar obliga. Deocamdată nu putem să vorbim de aşa ceva, mai sunt patru ani. Nu ştiu dacă poporul român este pregătit să accepte o femeie preşedinte”, a afirmat Diana Şoşoacă.
De asemenea, avocata a precizat că soţul său şi-a dat demisia pentru a sta alături de ea.

„El a trebuit să îşi dea demisia de unde lucra ca să stea cu mine non-stop evident. Nu e vorba de timp şi el şi-a dat seama că sunt nişte probleme grave, şi trebuie să studieze cu mine la drept. El este chimist ca şi profesie” , a menţionat Diana Şoşoacă.

Reamintim că senatoarea AUR s-a remarcat prin discursurile sale agresive la adresa clasei politice şi a măsurilor sanitare instituite de autorităţi în vederea combaterii epidemiei de SARS-cov-2. De altfel, Şoşoacă a participat la prima şedinţă a forului legislativ fără a purta mască, iar, la finalul discuţiilor purtate de reprezentanţii AUR la Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis, senatoarea şi-a dat jos masca de protecţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here