Scene de coșmar în Germania. Un șofer român a trecut cu cisterna peste o ciclistă

Scene de coșmar în orașul Harburg. După ce a plecat de la un semafor, un camion, condus de un român, a trecut peste o biciclistă Șoferul a oprit după ce a auzit țipetele oamenilor.

Un biciclist a fost prins sub roțile unui camion, miercuri după-amiază, la Harburg. Potrivit primelor informații, o ciclistă de 22 de ani, a fost lovit de un ansamblu cap tractor și remorcă cisternă care stătea în spatele ei la semafor.

Când semaforul s-a schimbat în verde, ambii au plecat și s-a produs o coliziune între cei doi, în urma căreia femeia a căzut la pământ. Cu țipetele  și intervenția imediată a martorilor accidentului, șoferul camionului și-a oprit echipajul, dar s-a oprit cu roata din față dreaptă pe un picior al ciclistei.

Bărbatul de 41 de ani, de naționalitate română, a resetat imediat camionul. Biciclista a suferit o leziune la picior și a fost dus la spital cu o ambulanță pentru tratament internat. Nu există pericol pentru viață. Bicicleta sa de curse a fost complet distrusă.

Potrivit constatărilor inițiale, șoferul de camion care a provocat accidentul presupusese că biciclistul plecase pe partea dreaptă, puțin timp înaintea sa. De ce nu l-a văzut pe biciclist pe măsură ce ea era pe punctul de a continua, face obiectul unor investigații suplimentare efectuate de anchetatorii de accidente de la Verkehrsstaffel Süd (VD 42).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here