Birchall, indignată de „mizeria” desfăşurată de Bitman şi „Garcea”, la TVR, în noaptea de Revelion

Fostul ministru al Justiţiei, Ana Birchall, s-a arătat indignată, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, de „mizeria” de la postul public de televiziune care a fost difuzată de Revelion.

„Eu nu am urmărit la TVR mizeria descrisă de doamna Ondine Gherguţ, unul dintre cei mai buni şi respectaţi jurnalişti pe care îi cunosc! Consiliul Naţional al Audiovizualului oare ce face? Dar Comisiile de Cultură din Parlament pentru că, totuşi, TVR informează Parlamentul despre eficienţa cu care îşi cheltuie bugetul din bani publici??!”, a declarat Ana Birchall.

Fostul ministru susţine că abia acum înţelege de ce mulţi dintre români îi scriau cu o zi în urmă că nu se mai uită la TVR.

„Eu nu înţelegeam de ce refuzaţi să vizionaţi acolo un lucru frumos, Concertul de Anul Nou de la Viena! Acum înţeleg şi aveţi dreptate! Îmi cer eu scuze pentru că nu am ştiut (eu de câteva săptămâni nu m-am uitat la TV, ieri fiind prima dată, după multă vreme, când am deschis televizorul)!”, a afirmat Ana Birchall.

Ce spune Ondine Gherguţ

„Vulgaritate, prost gust, mizerie sunt ‘calificativele’ spectacolului de Revelion 2021 de la postul public de televiziune! Pe banii noştri!

Amfitrionii, Mugur Mihăescu şi Dan Bitman, total lipsiţi de talent şi de decenţă.

Textele – o mizerie, interpretarea – penibilă!

O suită de scălămbăieli pline de vulgaritate.

Şi am avut cu ce compara!

Am avut scketch-uri excelente pe TVR2, reluări din anii ’70 în regia lui Bocăneţ, cu mari actori ca Toma Caragiu, Carmen Stănescu, Dem Rădulescu, Amza Pellea şi mulţi alţii.

Până şi cele de la Antena 1, din spectacolul lui Dan Negru, erau mult mai bune decât cele de la TVR 1, chiar dacă tematica era aceeaşi: ironizarea preşedintelui Iohannis şi a liderilor PNL şi USR-PLUS, cu mistificarea adevărului.

GRAV a fost că unul dintre mesajele de pe TVR1 a fost: dacă respectaţi restricţiile impuse pentru combaterea coronavirusului sunteţi / suntem BOI!

Adică IDIOŢI mimetici, în contextul în care se cheltuie zeci de milioane de euro pentru publicitate pe televiziuni pentru a convinge populaţia să respecte regulile de protecţie.

Ce face Consiliul Naţional al Audiovizualului, ai cărui membri au salarii nesimţit de mari, plătiţi de noi toţi?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here