Şoşoacă: „Partidele încearcă să se îmbogăţească pe seama senatorilor şi deputaţilor, cerându-le bani din salarii”

Senatoarea formaţiunii AUR Diana Şoşoacă, remarcată prin discursurile sale aprinse împotriva restricţiilor şi măsurilor impuse de autorităţi în vederea combaterii epidemiei de Covid, a lansat un atac la adresa partidelor care le cer senatorilor şi deputaţilor să cotizeze lunar deşi acestea “au din ce să trăiască”, relatează Aktual24.

“Am să vă spun cum încearcă partidele să se îmbogăţească pe seama senatorilor şi deputaţilor, cerându-le bani din salarii, în condiţiile în care un partid primeşte, pe lună, pentru un parlamentar 15.000 de euro de la statul român, iar pentru o femeie, 30.000 de euro.

Partidele au din ce să trăiască, aşa că nu mai cereţi bani senatorilor şi deputaţilor. Da? Nu aveţi de ce. Vi se plăteşte de către statul român destul”, a afirmat Şoşoacă, într-un live pe Facebook.

Potrivit sursei citate, deşi nu a nominalizat AUR, este posibil ca Şoşoacă să facă referire la partidul său.

Remarcile senatoarei vin în contextul în care, recent, copreşedintele AUR George Simion a anunţat că îşi va dona 90% din salariu.

“Sunt parlamentar în Parlamentul României. N-am uitat cine sunt, n-am uitat ce avem de făcut şi de aceea vă anunţ că voi dona 90% din salariul meu către o cauză civică, către cazuri speciale, lună de lună. […] Cârcotaşii vor începe cu fel de fel de chestiuni, cum încep ei de obicei. Cum şi din cei voi trăi, anul viitor voi mai scrie o carte, mai am şi celelalte cărţi, mai am exemplare din ele”, susţinea Simion, într-un mesaj video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here