Președintele Senatului a cerut verificarea modelului de mască purtat de Diana Șoșoacă: „Regula este pentru toată lumea”

Președintele Senatului, Anca Dragu, a cerut verificarea măștii de protecție purtată de Diana Șoșoacă, după ce autoritățile sanitare au stabilit că adeverința pe care o prezentase pentru nepurtarea măștii este neconformă. Senatoarea Diana Șoșoacă a început să poarte un model de mască din plastic transparent, care se sprijină de bărbie și stă în dreptul gurii și nasului.

„Am cerut o analiză la comisia de specialitate și la Direcția de Sănătate Publică dacă tipul de mască purtat de doamna Șoșoacă este conform. Regula este pentru toată lumea”, a declarat Anca Dragu joi, la Digi24.

Diana Șoșoacă a început să poarte o mască după ce autoritățile sanitare au stabilit că adeverința cu care invoca scutirea de mască este neconformă. De altfel, luni seară ea a depus jurământul cu mâna pe Biblie și masca pe figură.

Însă nu este o mască de protecție medicală clasică, din material, ci este confecționată din plastic transparent și se prinde de bărbie, ca un paravan în fața gurii și a nasului.

„Mă voi asigura ca legea va fi aplicată”, a mai precizat Anca Dragu, adăugând că încrederea populației în instituția parlamentului este foarte scăzută și din cauza percepției că aleșii nu respectă regulile pe care le fac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here