Simion duce populismul la un nou nivel – Le cere românilor să nu-şi mai plătească taxele şi impozitele

Copreşedintele Aur George Simion a avut miercuri un discurs halucinant în Parlament, pe parcursul căruia a recitat versuri şi i-a îndemnat pe români să nu mai plătească taxe şi impozite, argumentând că “oricum banii lor vor fi furaţi”.

„Popor român, refuzaţi să mai plătiţi biruri, refuzaţi pe cât posibil să mai plătiţi taxe, luaţi legătura cu ţăranii români şi cumpăraţi direct de la ei, oricum ne vor îndatora cât de mult pot ei. Oricum banii voştri or să ajungă să fie furaţi. Nu mai plătiţi biruri, nu mai acceptaţi! Luptaţi-vă şi redeschideţi afacerile, redeschidem împreună şcolile”, a perorat liderul formaţiunii AUR.

Simion a acuzat totodată că Guvernul ar fi fost votat „pe repede înainte” pentru că miza este bugetul şi pentru ca şefii de comisii să aibă maşini, secretare, salarii.

„Nu mai acceptaţi, popor român, ce vi se serveşte. Părinţii şi bunicii noştri ne-au lăsat o ţară fără datorii. Astăzi am ajuns să ne împrumutăm cu un miliard pe oră. Îi mulţumim domnului Cîţu pentru acest lucru. Banii voştri […] sunt împărţiţi şi România împărţită, România ca o pradă”, a susţinut acesta.

Parlamentarul de la AUR a mai cerut deschiderea şcolilor şi a sectorului HORECA, “denunţând” faptul că restaurantul din Parlament este deschis, în vreme ce restul restaurantelor din ţară au fost nevoite să îşi suspende activitatea.

„Capul lui Mihai Viteazu’ la Turda se ridică,

Şi întreabă de ce Ţara a rămas aşa de mică

Şi Câmpia Turzii tristă îi răspunde lui cu jale:

‘Fiindcă astăzi ducem lipsa capului Măriei Tale!’”

Mesajul meu de astăzi este pentru poporul român ca să ştie. Restaurantele din Parlament sunt deschise, tot sectorul HORECA trebuie deschis, nu acceptaţi aşa ceva. Voi, popor român, sunteţi amendaţi dacă purtaţi masca un pic mai în stânga sau un pic mai în dreapta. Sunteţi ameninţaţi, sunteţi bătuţi, iar aici, în Parlament, la două noaptea se vota conducerea Camerei total abuziv şi stăteau unii lângă alţii ca hienele gata să atace ciolanul.

Popor român, este timpul să redeschidem şcolile, asta cerem noului guvern. Sunt sute de mii de profesori, sute de mii de părinţi. Este în joc viitorul copiilor noştri, redeschideţi şcolile pentru a avea un viitor”, avea să îşi înceapă discursul controversatul lider al formaţiunii AUR, George Simion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here