Şoşoacă primeşte o funcţie în Senat – Devine şefa Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii

Avocata Diana Şoşoacă (AUR) este noua preşedintă a Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii din Senat, a declarat pentru G4Media.ro senatorul liberal Daniel Fenechiu, membru în comisie.

”Sper să avem o colaborare bună, o cunosc de mult timp pe Diana Şoşoacă, din Baroul Bucureşti”, a declarat Fenechiu pentru G4Media.ro.

Reamintim că senatoarea Şoşoacă s-a remarcat încă din prima zi în Senat prin scandalul declanşat prin nepurtarea măştii. După ce Senatul a cerut clarificări Ministerului Sănătăţii şi DSP cu privire la adeverinţa medicală pe care avocata o tot prezintă pentru a evita amenzi sau dosare pentru nepurtarea măştii, Şoşoacă a apărut cu o mască de plastic, neomologată.

Prima iniţiativă anunţată de Şoşoacă, în urmă cu câteva zile, a fost acordarea de imunitate avocaţilor.

Şoşoacă militează activ pentru dreptul de a nu purta mască. De altfel, după prima consultare organizată de preşedintele Iohannis la Cotroceni, avocata a ţinut să facă un live în care a povestit că, la finele întâlnirii, şi-a dat jos masca de protecţie în timp ce îl privea pe preşedinte în ochi şi că după aceea a defilat prin Cotroceni fără mască.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here