O româncă și-ar fi ucis socrii, i-a tăiat bucăți și i-a băgat în trei valize: Cadavrele, găsite sfâșiate după cinci ani (VIDEO)

O româncă, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată astăzi în Italia sub acuzația de crimă, ascundere și denigrare a cadavrelor.

Potrivit anchetatorilor, românca i-ar fi ucis pe socri chiar înainte ca partenerul ei să fie eliberat din închisoare, în anul 2015, informează chenews.it. Procurorii n-au oferit prea multe detalii despre arestarea româncei, însă susțin că sunt pe drumul cel bun în rezolvarea misterului dublei crime care a șocat Italia.

Ancheta privind dubla crimă din Florența a început după ce două cadavre, un bărbat și o femeie, de origine albaneză, au fost găsite la începutul lunii decembrie în interiorul a trei valize pe un teren între Florența-Pisa-Livorno și închisoarea Sollicciano. Rămășițele au fost învelite în celofan și nailon, toate legate cu bandă adezivă și „protejate” de un fel de ambalaj. Mai întâi a fost găsită o valiză cu trunchiul și piciorul bărbatului, apoi una cu membrele inferioare ale femeii, iar ultima cu trunchiul ei.  Din autopsia corpului femeii a reieșit că ucigașul a stat pe ea și a ucis-o cu pumnii înainte de a o ucide. Bărbatul, însă, potrivit legistului, a fost ucis de o rană în gât.

 

Fata cuplului a fost cea care a dat semnalul de dispariție

 

Punctul în care au fost găsite valizele, la o distanță de zeci de metri unul de celălalt de-a lungul traseului autostrăzii, îi determină pe anchetatori să facă ipoteza că au fost aruncate dintr-o mașină aflată în tranzit, cu viteză mică.

Ultimele informații despre cei doi datează din 2 noiembrie 2015, când femeia a sunat-o de pe un număr necunoscut pe fiica sa. Ea a fost cea care a dat semnalul de dispariție: la emisiunea „Cine a văzut-o?” din Rai 3 și pe rețelele de socializare, unde a publicat fotografia mamei și a tatălui său pentru a căuta ajutor în a-i găsi.

Fiul celor doi era închis în penitenciarul Sollicciano în momentul dispariției părinților săi, pentru infracțiuni privind drogurile.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here