Fetele de aur ale României, de la gimnastică, OPRITE de Poliție în trafic și „sancționate” cu buchete de flori. Video

Fetele de aur ale României de la gimnastică, singurul sport care mai aduce satisfacții alături de handbalul feminin, au fost oprite de Polițiștii Rutieri, într-o surpriză pusă la cale de autoritățile locale din Vrancea.

Fetelor nu li s-a spus nimic inițial și doar li s-au verificat actele, iar apoi li s-a spus să părăsească autoturismele. La scurt timp, ele au primit flori.

„E o mare onoare să le întâmpinăm, fie și în miez de noapte, pe gimnastele campioane europene, Ana Bărbosu și Iulia Trestianu, chiar la intrarea în Focșani! Ana a cucerit 6 medalii de aur, iar Iulia a câștigat aurul cu echipa României. Felicitări campioanelor! Felicitări antrenorilor Daniela Trandafir și Cezar Stoica! Felicitări părinților! Flori pentru campioane din partea Consiliului Județean Vrancea și mulțumiri IPJ Vrancea pentru complicitate la realizarea acestei surprize nocturne,” este mesajul președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Vezi video

Toate cele patru finale pe aparate la CE de Gimnastică din Turcia au fost câștigate de junioara Ana Bărbos.

Ea a mai câștigat aurul și la concursul pe echipe şi la individual-compus. Alte două românce au obținut medalii la finalele pe aparate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here