Româncă întoarsă din Italia, ținută de soț pe casa scării ca să nu intre și el în izolare

Un bărbat a refuzat să-și primească în casă soția recent întoarsă din Italia, de teamă să nu fie izolat lângă ea 14 zile.

Femeia de 50 de ani, care tocmai se întorsese din Italia, a fost ținută pe scara blocului mai multe ore, timp în care a fost pasată de la o instituţie la alta. Soțul ei a refuzat să o primească în casă de teamă că, dacă va lipsi chiar și motivat, își va pierde locul de muncă, acesta fiind obligat să intre în izolare 14 zile cu soția lui.

Timp de peste două ore, femeia a stat în scara blocului, neavând unde să se ducă. A sunat la Direcţia de Sănătate Publică, cei care au impus măsura izolării pentru 14 zile fără să dea soluţii. Din dispecerat femeia a fost sfătuită să se adreseze poliţiştilor, scrie curier.ro.

Românca va plăti din propriul buzunar izolarea timp de 14 zile

 

Astfel un echipaj de la Secţia 4 Poliție Pitești a mers la faţa locului în încercarea de a o ajuta pe femeie, însă mare lucru nu au avut ce face. Așa că a fost cerut din nou ajutorul reprezentanţilor DSP, care au bâjbâit mai bine de două ore până să rezolve cazul.

În tot acest timp femeia a stat în scara blocului, cu bagajele lângă ea, spre indignarea vecinilor. Într-un final, femeia a fost dusă într-un centru de izolare şi va trebui să plătească contavaloarea cazării pentru 14 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here