Soşoacă: M-am uitat puternic în ochii lui Iohannis

Senatoarea AUR, Diana Şoşoacă, s-a lăudat, luni seara, într-un live pe Facebook, cu felul în care şi-a dat masca jos la finele discuţiilor cu Iohannis, povestind cum s-a uitat ea „puternic în ochii preşedintelui”, relatează Aktual24.ro.

Şoşoacă a mai anunţat că le face plângeri penale consilierilor din Administraţia Prezidenţială şi ofiţerilor SPP pe motiv că au „obligat-o” să îşi pună masca pe gură. Merită menţionat că în declaraţiile date presei după discuţia de la Cotroceni, Şoşoacă le-a spus jurnaliştilor că SPP-ul a „rugat-o” să poarte masca măcar pe gură, nu s-a plâns cum că ar fi fost obligată.

„Am continuat să mă uit puternic în ochii preşedintelui, s-a ridicat în picioare, ne-am ridicat şi noi. (…) În acel moment mi-am luat masca de la gură şi am pus-o jos pe masă, rămânând fără mască în faţa preşedintelui României. S-a uitat la mine, ne-am uitat la dânsul, ne-am salutat, ‘la revedere domnule preşedinte’. De acolo am ieşit fără nicio mască, SPP-ul înlemnit, m-a rugat să-mi pun masca, le-am spus că am drepturi în această ţară, că am o adeverinţă medicală.

 width=Toţi albiţi, înţepeniţi, ne-au condus spre ieşire, unde nimeni nu a mai avut curajul să ne spună nimic. Se uitau la mine înlemniţi, nu înţelegeau cum pot să mă plimb fără mască în interiorul Palatului Cotroceni. Pot, pentru că legea îmi permite. Şi ştiu toţi că ce s-a adoptat de guvern este ilegal.

Eu, Diana Iovanovici Şoşoacă, în timpul discuţiei cu domnul preşedinte mi-am dat jos masca de la gură pentru că este dreptul meu la aer, la respirat. Este dreptul meu!

Cei care mai îndrăznesc să mai jignească, vă blochez şi vă şterg mesajele. Astăzi am transmis din partea poporului român un mesaj: trebuie dată masca jos!

Voi formula o plângere penală împotriva consilierilor şi celor de la SPP care m-au obligat să îmi pun masca chiar şi pe gură”, a declarat Şoşoacă, potrivit sursei citate, luni noaptea, într-un live pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here