Şoşoacă refuză să facă test Covid la consultările de la Cotroceni: Iohannis să poarte costum special!

Senatoarea Diana Şoşoacă – care reprezintă formaţiunea AUR -, personaj care în live-urile sale purta dialoguri imaginare cu preşedintele Iohannis adresându-i-se cu apelativul „băi, Iohannis” anunţă că nu va face test rapid de Covid înaintea întâlnirii cu şeful statului. Şoşoacă refuză să poarte masca de protectie, susţinând că are scutire medicală, relatează Aktual24.ro.

Şi cum ea refuză să facă orice gest pentru a se asigura că, în cazul în care este infectată îi va proteja pe cei din jur, senatoarea îi cere preşedintelui să poarte combinezon special şi să organizeze consultările în cadrul medical adecvat.

„Să organizeze aceste consultări într-un cadru medical specializat. Să-şi ia un costum special. Eu nu-mi fac acest test Covid-19. Nu mă poate nimeni obliga să-l fac. Este poziţia mea. N-am ştiut de acest test. Eu resping categoric să se efectueze un test pe mine şi invoc Legea drepturilor pacientului nr. 46/2003 şi Convenţia de la Oviedo. Nu consimt la asemenea test.

Domnul preşedinte Iohannis să facă consultările online dacă se teme. Singurul virus pe care îl putem transmite e virusul patriotic”, a declarat Şoşoacă la România TV.

Reamintim că preşedintele Iohannis a anunţat consultări cu partidele politice la Cotroceni, partidele fiind deja de câteva zile în discuţii pentru desemnarea unui premier şi a şefilor celor două Camere ale Parlamentului.

Din partea AUR vor participa George Simion, Claudiu Târziu, Ringo Dămureanu, Dan Tănasă şi Diana Şoşoacă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here