AUR a întârziat la Cotroceni. Şoşoacă, obligată să-şi pună „botniţă”. Cum s-a răzbunat pe Iohanni

Reprezentanţii AUR au ajuns la întâlnirea cu preşedintele Iohannis cu o întârziere de 10 minute după ora 14.00, la care era programat debutul discuţiilor. Întârzierea s-a petrecut din cauza faptului că delegaţia AUR a încurcat intrările.

Ce s-a întâmplat? În încercarea de a le arăta românilor că ei sunt oameni „obişnuiţi”, delegaţia AUR a mers pe jos la Cotroceni. Noii politicieni nu s-au dus însă la intrarea rezervată accesului pietonal ci au mers la cea la care se intră cu maşina. Cum protocolul nu permitea intrarea pe acolo pe jos, au fost direcţionaţi spre intrarea unde trebuiau să meargă de la bun început. În aceste condiţii, s-a întârziat.

Mai merită menţionat că la discuţii, avocata Şoşoacă şi-a pus finalmente masca de protecţie, deşi susţinea că nu va face acest lucru, Avocata a ţinut însă să îşi pună masca neregulamentar, lăsând nasul pe afară. Şoşoacă susţine că are adeverinţă de la medic care îi permite să nu poarte mască de protecţie.

Ulterior întrevederii cu preşedintele, Diana Şoşoacă a susţinut, într-o declaraţie dată presei, că ea şi colegii n-au greşit intrarea, ci au vrut să se plimbe înainte de discuţii. Cât despre faptul că a purtat masca doar peste gură, Şoşoacă a ţinut să spună că înainte de sfârşitul întâlnirii cu Iohannis, şi-a dat masca jos.

„Nu, ne-am plimbat, a fost o plimbare de relaxare înainte de a intra la nişte plimbări protocolare, noi am respectat protocolul. (…) Mi s-a spus că nu pot să intru fară mască, am arătat adeverinţa de la medic, m-au rugat frumos să o ţin măcar pe gură, am ţinut-o pe gură şi la sfârşitul întâlnirii cu Iohannis, înainte de a ne despărţi, mi-am dat jos masca. E semnalul că şi noi cei care suntem exceptaţi de la purtatul măştii avem drepturi în această ţară. După aceea am ieşit fără mască aici”, a afirmat avocata, care a dat declaraţii presei fără să poarte mască. De altfel, nici George Simion n-a purtat masca în timpul declaraţiilor de presă.

Mai trebuie menţionat că Şoşoacă a anunţat înaintea întrevederii de la Cotroceni că refuză să îşi facă testul rapid pentru Covid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here