Microbuz cu români, accident mortal în Marea Britanie: „Dacă cineva vede acest mesaj, vă rog din suflet să mă contacteze!” (VIDEO)

Un microbuz în care se aflau doi șoferi români, fără pasageri, a fost implicat într-un accident mortal, ieri, lângă Faringdon, comitatul Oxfordshire, regiunea South East, Marea Britanie.

Potrivit presei britanice, coliziunea s-a produs ieri, în jurul orei 2 dimineața, pe A420, între un TIR și un microbuz Mercedes Sprinter alb, în care se aflau doi români: șoferul și colegul acestuia.

Pasagerul român a murit pe loc, iar șoferul a fost transferat la spitalul John Radcliffe și ulterior externat, anunță presa din Marea Britanie.

„Cercetăm circumstanțele acestei coliziuni și cerem tuturor celor care ar fi văzut coliziunea sau ar fi putut vedea vreunul dintre vehicule înainte de coliziune să ne contacteze. Oricine are informații ar trebui să sune la 101 sau poate raporta online, citând referința 43200420555”, transmit autoritățile.

„Era împreună cu colegul lui Leontin”

 

Pe rețelele sociale, familia unuia dintre români este disperată și cere ajutorul, neavând nicio informație de la autorități sau de la medici despre starea românilor.

„Buna ziua! Sunt sotia domnului H. Mihaita Florin, este de negasit si din surse nesigure am inteles ca a fost implicat intr-un accident rutier in Thamas Vyle, conducea un mercedes sprinter de culoare alb, vineri noaptea in jurul orei 2 AM a fost vazut ultima oara la adresa indicata unde ar fii avut accidentul, A420 la intersectie cu drumul Ferham Road, in apropiere de Oxford. Am inteles ca a fost dus la spital John Radcliffe din Oxford. Rugamintea mea este cei care imi puteti oferi o informatie legata de el va rog sa ma contactati!! Era impreuna cu colegul lui C. O. Leontin si am inteles ca ar fi vorba de un deces. Va rog poate cineva are vreo informatie din acel spital. Mie nu imi ofera nimeni informatii despre cei doi, mi se spune sa astept sa fiu contactata de politie. Daca cineva din incinta spitalului vede acest mesaj va rog din suflet sa ma contacteze!!!!!!!”, a transmis Elena, pe rețelele sociale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here