Femeia de 40 de ani, înjunghiată mortal de propria fiică, muncea în Germania. Detalii cutremurătoare despre crimă

Gestul tinerei de 21 de ani, care și-a înjunghiat cu cruzime mama, apoi i-a smuls inima din piept, a șocat întreaga comunitate. Potrivit presei din Republica Moldova, mama fetei a muncit mulți ani în Germania ca să-și poată întreține copilul. Tânăra a absolvit anul trecut Colegiul de Medicină din Cahul, Republica Moldova.

 

Crima a avut loc într-un apartament din Comrat. „I-a scos inima din piept. Așa grozăvie nu s-a întâmplat niciodată în Comrat”, spune primarul Serghei Anastasov.

Femeia decedată avea 40 de ani. Ea a lucrat mulți ani în Germania pentru a-și întreține fiica. La un moment, tânăra a început să consume droguri, iar femeia s-a întors pentru a o trata: „Mama ei a venit să o întoarcă pe calea cea bună. De aici a început cearta”.

 

„Este eleva mea și îmi amintesc că nu a fost așa. Da, uneori a dat dovadă de caracter, ca să spunem așa, dar nu a fost agresivă, nu s-a comportat urât”, spune Serghei Badneu, directorul Colegiului de Medicină din Cahul. Tânără de 21 de ani se afla sub influența drogurilor, când și-a ucis propria mamă la Comrat.

Menționăm că descoperirea macabră a avut loc în noaptea dintre data de 11 decembrie spre 12 decembrie, în jurul orei 23:00, în orașul Comrat. Potrivit datelor preliminare, o tînără fiind în stare de ebrietate narcotică, cu un cuțit de bucătărie și-a înjunghiat propria mamă de mai multe ori, după care i-a smuls inima din piept și a aruncat-o în apartament.

Aceasta ar fi fugit de acasă la un prieten, dar la scurt timp a fost găsită de poliție și reținută pentru 72 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here