Deputat USR, despre AUR: O adunătură de fascişti, penali, fani ai Moscovei, legionaroizi emasculaţi de prezenţa femeilor

Mihai Poliţeanu, unul dintre liderii USR, a afirmat duminică, într-o postare pe Facebook în care anunţa că a fost ales deputat de Prahova în Parlamentul României, că “AUR este la modul cel mai real o ameninţare atât la drepturile şi demnitatea unor români (…)cât şi la integritatea fizică a acestora”.

“AUR este la modul cel mai real o ameninţare atât la drepturile şi demnitatea unor români, care sunt altfel decât majoritatea, cât şi la integritatea fizică a acestora. AUR nu este altceva decât o adunătură de fascişti, penali cu cazier, naţionalisto-ceauşişti din armata comunistă a României, fani ai Moscovei şi duşmani ai democraţiei şi societăţii deschise, legionaroizi emasculaţi de prezenţa femeilor, cum este dl. Lavric”, a scris deputatul USR.

În plus, Poliţeanu susţine că „oamenii care au ajuns la disperarea de a vota această adunătură trebuie ascultaţi şi luaţi în serios, nu batjocoriţi şi acuzaţi”.

„Pentru că minciunile, corupţia, lipsa de performanţă, lipsa de empatie, mizele meschine ale clasei politice de până acum ne-au adus în această situaţie”, a adăugat liderul USR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here