Ponta, nemulţumit de preţurile prestate de televiziuni în campanie: O jumătate de oră la TV costă mai mult decât un Mercedes

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a afirmat, iniţial într-un interviu acordat la Europa Liberă, că partidele politice plătesc între trei şi şase mii de euro pentru un minut de apariţie la televizor în timpul campaniei electorale. Potrivit unui calcul pe care l-ar fi făcut, liderul Pro România susţine că treizeci de minute la televizor costă mai mult decât un autoturism Mercedes.

”Televiziunile sunt foarte scumpe şi acum. Am datele de la CNA. Cred că cel mai scump minut este la Digi24, 6.000 de euro minutul. Celelalte televiziuni, peste 3.000 de euro. Asta înseamnă că o emisiune de 30 de minute e mai scumpă decât un Mercedes”, a susţinut Victor Ponta.

Ulterior, după terminarea interviului, preşedintele Pro România a revenit asupra declaraţiei şi a precizat că se referea la suma plătită pentru clipurile electorale, nu pentru prezenţa în emisiuni.

De asemenea, fostul social-democrat se declară deranjat de faptul că preşedintele Klaus Iohannis nu plăteşte pentru apariţiile publice, deşi, susţine Ponta, şeful statului face declaraţii politice care influenţează campania electorală.

”Singurul care nu plăteşte este domnul Iohannis, dar care apare cel mai mult”, a subliniat liderul Pro România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here