Manelistul Dani Mocanu, acuzat pentru rănile unui leu folosit într-un videoclip. El riscă un nou dosar penal

Val de indignare pe internet, după ce cântărețul de manele Dani Mocanu a lansat un videoclip în care apare un leu plin de răni. Mai multe persoane scriu pe Facebook că au sesizat Poliția. Mocanu spune că leul a fost tratat „ca un bebeluș”, iar rănile fac parte din regie și reprezintă un „machiaj profesional”. 

Manelistul Dani Mocanu riscă un dosar penal după ce a apărut într-un videoclip alături de un leu. În imagini se vede că animalul este rănit la spate, dar și în zona membrelor inferioare.

Incidentul a fost sancționat de internauți care le-au cerut autorităților să intervină de urgență. În paralel au fost formulate mai multe plângeri către Poliție și Garda Națională de Mediu. Manelistul nu este la prima ciocnire cu polițiștii. El mai are un dosar penal pentru proxenetism și trafic de persoane.

Dani Mocanu a răspuns celor care s-au arătat revoltați, într-un video postat pe YouTube. El spune că animalul a fost tratat „ca un bebeluş” și i s-a oferit „tot ce şi-ar putea dori vreodată un animal”. În plus, câtărețul povestește că pentru acest videoclip felina a avut parte şi de „machiaj profesional”, pentru a arăta cât mai „fioros”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here