Spania. Un român și-a violat fiica vitregă de doar 11 ani în mașină. Mama fetei îi ia apărarea bărbatului

Un român, în vârstă de 36 de ani, a fost prins de Poliție în timp ce își viola fiica vitregă de doar 11 ani, în propria mașină, în Sevilla, Spania.

O patrulă a Poliției a observat sâmbăta trecută, în jurul orei 12:20, o mașină parcată pe un câmp. În timp ce se apropiau de mașină, polițiștii au observat că o fată și un bărbat se aflau pe bancheta din spate într-o atitudine sexuală evidentă, iar românul a fost arestat pe loc, iar minora a fost transferată la un centru medical și ulterior predată mamei sale.

După eveniment, mama fetei s-a arătat revoltată susținând în fața polițiștilor că va întrerupe relația cu românul. Însă, câteva zile mai târziu, femeia a revenit cu un avocat, dar pentru a-și apăra partenerul.

Românul, arestat

 

Când a fost interogată cu privire la această decizie, pe care anchetatorii o consideră incoerentă, ea a început să ofere „versiuni contradictorii și incongruente”, motiv pentru care în procedurile de poliție a fost adusă la cunoștință autoritatea judiciară, care a dispus retragerea custodiei materne și punerea fetiței în Serviciul pentru Protecția Minorilor din Junta de Andalucía.

Românul, care are un istoric anterior al unui alt atac sexual din anul 2010, a fost arestat și așteaptă să fie judecat, informează huelva24.com.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here