Tăriceanu, scenarii alarmiste: Guvernul va introduce o campanie forţată de vaccinare anti-COVID

Fostul şef al Senatului Călin Popescu Tăriceanu susţine miercuri, pe pagina sa de Facebook, că Guvernul ar urma să introducă o campanie forţată de vaccinare anti-COVID.

„Pare din ce în ce mai clar că Guvernul Iohannis-Orban va introduce o campanie forţată de vaccinare împotriva COVID-19! Desele întâlniri cu conducătorii armatei, insistenţa cu care se vorbeşte de o ‘campanie de vaccinare’ mă fac să cred că ne vor obliga să ne vaccinăm! Numirea unui medic militar drept coordonator al campaniei de vaccinare pare să confirme această ipoteză!”, a declarat Tăriceanu.

Fondatorul ALDE a precizat că el a făcut parte dintr-o generaţie care a fost vaccinată în perioada copilăriei.

„Cred că vaccinurile au fost eficiente şi m-au ferit de cele mai frecvente boli. Dar vremurile sunt altele acum. Atunci erau nişte vaccinuri care au fost folosite ani şi ani la rând, chiar şi de părinţii noştri. Astăzi ni se flutură ideea unor vaccinuri care cred că sunt insuficient testate. Adică pare că ne împing să devenim nişte cobai”, a afirmat Tăriceanu.

În final, fostul preşedinte al Senatului le adresează o întrebare cetăţenilor: „Aş vrea să vă întreb direct. Credeţi că guvernul Iohannis-Orban ar trebui să ne forţeze să ne vaccinăm sau vaccinarea împotriva COVID-19 trebuie să fie facultativă?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here