Fetiță de 11 ani, VIOLATĂ și ÎNGROPATĂ în pădure de un criminal abia eliberat din închisoare

O fetiță de 11 ani din Rusia a fost batjocorită, apoi ucisă și îngropată într-o pădure de un bărbat de 40 de ani care fusese eliberat recent din închisoare.

Poliția a declarat că Artem Osipov, în vârstă de 40 de ani, a mărturisit că a ucis-o pe Polina Skovorodchenko și că și-a îngropat trupul într-un mormânt superficial într-o pădure din Rusia, informează thesun.co.uk.

Mama Polinei, Alyona, în vârstă de 34 de ani, a chemat poliția după ce fetița nu a mai ajuns acasă de la școala. Rudele au spus că Polina livra un ziar local gratuit pe străzile acoperite de zăpadă din Asbest când a dispărut.

 

„S-a întâlnit cu fata pe stradă, a vorbit cu ea”

 

Trupul ei a fost găsit trei zile mai târziu, când filmările CCTV indicau că suspectul era criminalul Osipov, iar poliția l-a arestat.

Comitetul de anchetă rus a declarat: „S-a întâlnit cu fata pe stradă, a vorbit cu ea”.

El a dus-o la el acasă, promițându-i că va putea livra ziarele la blocul său, au spus anchetatorii.

„A scăpat de trupul fetiței în întuneric, ducându-l într-un loc din apropierea casei sale. Suspectul a ascuns trupul fetei moarte în pământ, acoperindu-l cu ramuri de copaci. Înainte să o îngroape, bărbatul a comis acte violente de natură sexuală împotriva victimei și a sugrumat-o”, transmit anchetatorii.

 

Osipov a fost eliberat dintr-o pedeapsă de 15 ani de închisoare pentru crimă

 

Osipov a mărturisit că a violat-o și ucis-o pe Polina, au spus anchetatorii: „Bărbatul a arătat și locul în care a fost ascuns corpul fetei ucise”.

În februarie, Osipov a fost eliberat dintr-o pedeapsă de 15 ani de închisoare pentru crimă. De asemenea, el are condamnări anterioare pentru jaf, furt și trafic de droguri. Criminalul eliberat trebuia să fie sub supraveghere atentă de către poliție când a atacat-o pe fată, spun rapoartele.

Dacă va fi condamnat, Osipov riscă închisoare pe viață.

Tatăl vitreg al Polinei Denis a spus: „Cerem să nu fie eliberat niciodată. A făcut un lucru atât de rău, violând și ucigând un copil”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here