Şeful PSD a explodat: Nu ţi-e ruşine, Iohannis?! Te caţeri pe cadavre fără ruşine pentru Guvernul MORŢII!

Şeful PSD, Marcel Ciolacu, a avut o ieşire dură, marţi seară, la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, după conferinţa de la Cotroceni în care şeful statului a afirmat că social-democraţii sunt vinovaţi moral pentru tragedia de la Piatra Neamţ.

„Iohannis, te caţeri pe cadavre fără ruşine pentru a ţine la putere guvernul MORŢII! Eşti un politruc de cea mai joasă speţă! Un jalnic mestecător de lozinci al PNL! Realitatea e simplă: TU eşti de 6 ani preşedintele României! 6 ani, Iohannis! Ai avut guvernele tale cu care ai făcut… nimic! Ce reforme ai făcut tu, Iohannis?! Unde e România educată, propagandistule?! În şcolile închise??! Dai vina fără ruşine pe autorităţile locale ‘pesediste’. Uită-te pe hartă, Iohannis! Zonele roşii, carantinate, sunt preponderent în judeţele conduse de baronii galbeni, Iohannis?! Câte zile au trebuit să treacă, Iohannis, ca să se carantineze Sibiul?! Acolo au murit şi mor oameni pentru că autorităţile tremură de frica ‘şefului’ de la Cotroceni! Nu ţi-e ruşine?!”, a afirmat Ciolacu.

Liderul PSD i-a transmis preşedintelui că ceea ce se întâmplă la Sibiu, unde e cea mai mare rată de infectare din ţară, este „expresia fidelă” a propriului său eşec.

„Cine a pus Iohannis toţi cioclii, coafezele şi chelnerii cu şcoala vieţii la conducerea spitalelor?! Cine a vrut, Iohannis, la începutul anului să privatizeze sănătatea?! Guvernul TĂU!! Au murit oameni, Iohannis, în aşteptarea unui pat la ATI în timp ce tu şi guvernul tău de incompetenţi minţiţi în fiecare zi că măriţi capacitatea! Fals! Tot autorităţile locale au făcut asta, nu VOI! Voi nu le-aţi dat un LEU, în schimb îi arătaţi, cu nesimţire, cu degetul! Iohannis, lasă alegerile! Le vei pierde! Eşti de 6 ani preşedintele României şi n-ai făcut nimic!”, a precizat Ciolacu.

Reamintim că preşedintele Klaus Iohannis a declarat că vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamţ sunt „autorităţile locale pesediste care au aplicat după ureche măsurile de la centru, în spirit electoral”. Totodată, „la Piatra Neamţ, baronii roşii au schimbat directorii de spital de capul lor, refuzând să colaboreze cu Direcţia de Sănătate Publică sau cu specialiştii Ministerului Sănătăţii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here