Olguţa Vasilescu sfidează pandemia: Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun. Vrem să aveţi sărbători de poveste

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat, luni, că instituţia pe care o conduce a început pregătirile pentru Târgul de Crăciun, deşi municipiul Craiova se află în scenariul roşu ca urmare a creşterii numărului de infectări cu SARS-cov-2.

“Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun. Pentru a evita aglomeraţia, anul acesta avem două locuri în care vor fi montate căsuţele, Piaţa Buzeşti şi Piaţa Mihai Viteazul, iar în Parcul Romanescu va fi iluminat de sărbători în faţa Casei Bibescu.

Spre deosebire de anii trecuţi, căsuţele pentru comercianţi sunt vopsite în culorile Crăciunului şi vor fi ornate cu ramuri de brad şi instalaţii de lumini, iar în zona Centrului Istoric vor fi puse în valoare mai ales clădirile. Având în vedere că Târgul de Crăciun din Craiova este inclus, anul acesta, în topul Forbes, ne dorim să aveţi sărbători de poveste”, a precizat Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Mesajul social-democratei este încheiat de trei inimioare roşii.

Anunţul edilului craiovean vine în contextul în care rata zilnică a infectărilor şi deceselor COVID continuă să crească, în condiţiile în care tot mai multe municipii şi localităţi intră în carantină, în condiţiile în care numeroase spitale au anunţat că nu mai au paturi libere pentru noi pacienţi şi în ciuda faptului că liderii PSD şi-au exprimat în repetate rânduri îngrijorarea faţă de evoluţia epidemiei în România.

Spre deosebire de Lia Olguţa Vasilescu, noul Primar General al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat la sfârşitul lunii octombrie că celebrul Târg de Crăciun din Bucureşti nu va mai fi organizat în acest an din cauza pandemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here