Premier: Medicul rănit în incendiul de la Piatra Neamț a ajuns în Belgia și este îngrijit în cele mai bune condiții

Prim-ministrul guvernului României a anunțat că medicul care a suferit răni și arsuri după ce a încercat să își salveze pacienții din incendiul de la Spitalul din Piatra Neamț a ajuns la Spitalul Militar „Regina Astrid” din Bruxelles și este îngrijit în cele mai bune condiții de medicii belgieni, relatează Agerpres.

„Pot să vă spun despre medicul erou de la Piatra Neamţ că a ajuns la Spitalul Militar «Regina Astrid» din Belgia. A fost preluat. S-a evaluat starea de sănătate. Este în tratament (…) Ne rugăm pentru sănătatea domnului doctor şi putem să spunem că este îngrijit în cele mai bune condiţii, deoarece Spitalul Militar «Regina Astrid» este unul dintre spitalele care are cele mai ridicate standarde în materie de tratare a marilor arşi”, a spus premierul într-o conferinţă de presă.

În incendiul izbucnit sâmbătă seara la secţia de ATI a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ au murit zece persoane, iar alte şapte persoane au fost grav rănite, printre care şi medicul de gardă de la ATI, care a suferit arsuri grave pe circa 40% din suprafaţa corpului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here