Gest IMPRESIONANT: Doi români din Belgia oferă sprijin familiei medicului erou de la ATI, transferat în străinătate. „Le punem un apartament la dispoziție”

Doi români stabiliţi în Belgia au postat un anunţ prin care îţi anunţă intenţia de a sprijini familia medicului ars. Şi alţi români au reacţionat la apel şi au anunţat că vor să asigure mâncare sau transport pentru familia medicului. 

Este nevoie de solidaritate în momente dificile, iar românii ştiu bine asta, după momentul Colectiv.

Astfel, mai mulţi români din Belgia s-au mobilizat şi vor să ofere ajutor familiei medicului erou, Cătălin Denciu, care a intrat în foc pentru a-şi salva pacienţii.

Acesta a fost transferat duminică dimineaţa la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia.

„Rog pe cei din Piatra Neamţ care îi cunoaște familia eroului de la Piatra Neamţ şi care a ales sa înfrunte pericolul punând mai mult preț pe viețile semenilor decât pe a lui să îi pună în contact cu mine în cazul în care au nevoie de cazare. Le pot pune un apartament la dispoziție cu 2 camere, necondiționat pe toată durata șederii în Belgia. De asemenea, îi pot lua de la Aeroport, ajuta cu traducerea și pune la dispoziție o mașină pentru a se putea deplasa. Apartamentul se află la nici 2 km de spitalul unde este internat”, a scris, într-un mesaj pe Facebook, Belmondo Maximilian Balasa și lăsat toate datele de contact.

Medicul Cătălin Denciu a ajuns în Belgia duminică, puțin după ora 11.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here