Aglomeraţie, după alerta falsă cu bombă, la secția de votare din Frankfurt. Moldoveni pot vota în continuare

După ce a fost anunțată alertă cu bombă la secția de votare nr. 1/349 Frankfurt, activitatea acesteia a fost reluată. Despre aceasta anunță Comisia Electorală Centrală (CEC).

După ce a fost anunțată alertă cu bombă la secția de votare nr. 1/349 Frankfurt, activitatea acesteia a fost reluată. Despre aceasta anunță Comisia Electorală Centrală (CEC).

Aceasta după ce având în vedere art. 56 alin (1) din Codul Electoral, pericolul la adresa alegătorilor, Președintele BESV 1/349 Frankfurt pe Main a decis suspendarea votării pentru 1 oră, adică până la 17:35, ora Moldovei.

Astfel, poliția a evacuat zona, iar intrarea pe teritoriu nu a fost admisă din motive de securitate. Precizăm că la ora 16:30, CEC a anunțat că reprezentanții Poliției din orașul Frankfurt au comunicat despre recepționarea unui apel telefonic cu privire la plasarea unei bombe în incinta la secția de votare, transmite SafeNews cu referire la Știri.md.

În scurt timp, la fața locului s-au deplasat serviciile specializate germane pentru a efectua verificări și discuții suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here