2 barbati au fost prinsi cand furau capace de roti in Bucuresti – au sustras peste 100 de seturi de capace

Este vorba de 2 bărbați din București care în ultimele luni au sustras peste 100 de seturi de capace de roți ale unor autoturisme de lux parcate pe străzile capitalei.
Și dacă tot au considerat că afacerea lor este una profitabilă având în vedere că prețul unui set de capace se ridica la aproximativ 300 de lei, cei 2 întreprinzători le-au oferit spre vânzare pe site-uri precum „olx.ro” sau „lajumate.ro”.
Ghinionul lor a fost că printre cei ce s-au arătat interesați de „primirea capacelor” au fost și colegii noștrii din cadrul Secției 23 Poliție care au intrat pe firul afacerii celor doi tineri întreprinzători, iar în cursul serii trecute, în jurul orei 21:00 i-au surprins în flagrant delict în timp ce sustrăgeau un alt set de capace de la un autoturism parcat pe o stradă din Sectorul 3 al capitalei.
Întrucât nu au înțeles dorința polițiștilor interesați să primească, la rândul lor, capace la fel ca eventualii cumpărători din mediul online, antreprenorii capacelor au fost reținuți și prezentați unității de parchet pentru a-și scrie memoriile afacerii păguboase.
Îi felicităm pe această cale pe colegii noștrii pentru modul profesionist în care au acționat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here