PSD contestă sloganul ”O Românie fără hoție”. Motivul: “dezavantajează competitorii electorali

Câțiva lideri ai alianței USR-PLUS susțin că organizația PSD Dâmbovița a contestat în instanță sloganul de campanie folosit de USR-PLUS, ”O Românie fără hoție”.

Liderul PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, a publicat pe Facebook o fotografie cu plângerea depusă de PSD Dâmboviţa la Biroul Electoral, document în care social-democraţii afirmă că sloganul ”instigă la ură, xenofobie”.

”Am constatat că reprezentanţii USR PLUS au afişat în mai multe localităţi pe panourile special amenajate afişe cu caracter care instigă la ură, xenofobie, «O Românie fără hoţie», mesaje tipărite pe materialele de propagandă electorală care nu sunt prevăzute de lege”, se arată în plângerea PSD Dâmboviţa postată de Vlad Voiculescu pe internet.

”În mod concret, această Alianţă electorală foloseşte mesaje care dezavantajează toţi competitorii electorali, prin afişele cu sloganul «O Românie fără hoţie», pe care era inscripţionată şi sigla acstei alianţe”, se mai arată în acest document.

”Gura păcătosului :-)))). PSD contestă, la Dâmbovița, sloganul USR PLUS “O Romanie fără hoție” pe motiv că “dezavantajează toți competitorii electorali”. Toți, da?

PS Mai spun domnii de la PSD si că sloganul USR PLUS incită la ură și intoleranță. Practic – vorba lui Liviu IOLU – la fel si Codul Penal” – a scris Voiculescu pe rețeaua de socializare.

Și copreședintele USR-PLUS Dan Barna a reacționat.

”Cam despre asta e vorba în această campanie: despre o veche și coruptă clasă politică reprezentată vocal de PSD, care consideră că furtul și hoția le sunt bine cuvenite și normale, pe de-o parte, și Alianța USR PLUS care consideră că așa nu se mai poate, pe de altă parte.” – a transmis Barna pe Facebook.

 

Alianţa USR PLUS candidează la alegerile parlamentare cu sloganul ”O România fără hoţie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here