Ciolacu deja a câştigat alegerile… pe FB. Mesaj către Iohannis şi Orban: O să primiţi ce meritaţi pe 6 decembrie

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a publicat, joi, pe Facebook un mesaj în care îi atacă pe preşedintele Iohannis şi premierul Orban după întrunirea pe care aceştia au avut-o cu prefecţii din România. Pesedistul afirmă despre cei doi lideri că sunt “doi inconştienţi” care ar fi “pierdut lupta cu virusul”, dar “continuă să ascundă senini mizeria sub preş”.

“Doi inconştienţi care proclamă triumfători victorii, acolo unde au doar înfrângeri! Iohannis şi Orban au pierdut lupta cu virusul, dar continuă să ascundă senini mizeria sub preş. În ziua în care România numără din nou peste 10 mii de cazuri şi record de pacienţi la ATI, preşedintele şi premierul le spun românilor că măsurile de stăvilire a virusului, noaptea în parcuri sau pe trotuarele din faţa pieţelor, unde i-au aruncat pe producători, dau – iată! – rezultate”, a scris Ciolacu.

În opinia social-democratului, Iohannis şi Orban ar fi “complet rupţi de realitate”.

“Care rezultate?! Că oraş după oraş cedează neputincios în faţa virusului. Primarii din oraşele devenite focar cer disperaţi ajutor. Medicamente în spitale nu sunt. Oamenii se sting aşteptând un loc la ATI. Teste nu fac aşa cum ar trebui. Iar pentru toate, preşedintele României spune că de vină e doar comunicarea ”suboptimală”. NU! De vina este „subumanitatea” voastră iresponsabilă şi insuportabilă! Pentru o mână de voturi, inconştienţilor! O să primiţi ce meritaţi pe 6 decembrie!”, a ameninţat şeful PSD în postarea sa.

Atacul lui Ciolacu vine în contextul în care, joi, preşedintele şi premierul au avut o şedinţă cu prefecţii din România, în care şeful statului a declarat că deşi “nu am reuşit să îngrădim pandemia”, avem “primele confirmări că măsurile care s-au luat acum câteva săptămâni bune au dat rezultate”. Şeful statului a adăugat însă că în ciuda rezultatelor obţinute, măsurile se dovedesc a nu fi suficiente dacă ne uităm la numărul mare de bolnavi existenţi la ATI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here